josefinesilvia

2014-08-25

frukostsötisarchillbästa

Heej! En bildbomb från helgen och några från dagen! Jag har faktiskt haft en riktigt bra och mysig helg. I fredags kom mamma och pappa hem med en ny mobil till mig! Herregud vad jag blev glad, så himla skönt att ha en mobil som fungerar och hade verkligen glömt bort hur det känns att slippa vänta en minut för att komma in på apparna, haha.  Sen kom min syster Annie, Emilé och barnen hit. Det var tänkt att vi skulle kolla på oth men det slutade med att vi bara satt och snackade. 

I lördags fyllde Annie år! Grattis grattis! Så vi gjorde frukost och gav henne paket och sådär innan Annie&Emilé åkte till Sthlm och lämnade Levisia&Matheus hemma hos oss. Så jag ( och mamma,pappa&Jacob) har tagit hand om dom hela helgen! Det har varit så himla mysigt verkligen. Fast när de hade somnat i Lördags åkte jag hem till Stoffe och träffade ett gäng där. Vi badade, bastade snackade och stod ute och väntade på bussen onödigt länge. Men det var riktigt kul faktiskt! När jag väl kom hem gick jag och la mig på en gång.

Igår var jag bara ute och lekte med barnen, och min storebror kom även hit med Lily en stund! Så det har varit en riktig myshelg för min del!

Nu ska jag duscha innan Idol och ph börjar! Puuusss

//Josefine 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas