josefinesilvia

OM VÅRAN VÄNSKAP

 

Bästisen

 

Vi har fått massor med kommentarer utav människor som undrar hur jag och Josefine blev så bra kompisar, när vi träffades osv. Verkligen kul att se att folk som inte känner oss eller vet vilka vi är läser våran blogg. :)

Jag tänkte svara på allt i ett inlägg för att underlätta. Jo, såhär var det. Från första början så hade vi gemensamma kompisar och på så sätt visste vi om varandra. Vi träffades några gånger(typ 1 eller 2?)  i sällskap med andra och på karloskardagarna 2012 så skulle vi gå tillsammans med vår bästa kompis Julia. Det enda vi visste om varandra var att vi hade hamnat i samma klass till högstadiet som vi skulle börja i hösten som kom. Iallafall så sen i sista sekund så kunde inte Julia följa med för att hon skulle på fotbollscup, och av någon konstig anledning så gick jag och Josefine själva trots att vi i stort sätt inte ens kände varandra hahaha! Nu när jag kollar tillbaka på det så är det ju hur löjligt som helst och jag minns verkligen att jag var nervös för jag trodde att det skulle vara jättestelt.

Meen vi gick på karloskar och vi hade faktiskt jättekul! Konstigt nog var det faktiskt inte stelt alls. Men efter det pratade vi inte så mycket mer. Vi började i samma klass och då blev man ju såklart tajtare med alla. Vi har diskuterat så himla många gånger om när vi faktiskt blev så nära som vi blev och vi båda har kommit fram till att det borde varit i slutet utav höstterminen i sjuan. Vi började umgås mer och mer och sen bara blev det så att vi i stort sätt träffades varje helg. Nuuu umgås vi fortfarande i stort sätt varje helg och jag är så himla glad över att jag alltid har Josefine vid min sida! 

Vad som är bäst med Jossan är nog att vi är så otroligt lika varandra. Vi vill nästan alltid samma saker och vill uppleva massor med saker tillsammans. Någonting som vi båda verkligen har högst upp på önskelistan är att åka utomlands tillsammans, och i sommar då ska det jääävlar ske ;)

 Jag litar på henne till 110 % och det finns nog ingen annan jag skrattar lika mycket med. Vi har tjabbat och haft tider då vi inte tål varandra men det är sånt som hör till på ett eller annat sätt. Hon är som min syster och vad jag kan minnas så har vi faktiskt aldrig bråkat ''på riktigt''. Vi har ju småtjabbat ibland men aldrig varit ovänner längre än typ 24 timmar hahaha?? Hur som helst. Jossan är verkligen en tjej som har ett hjärta av guuuld och vill alla väl. Vi har upplevt sjuka saker tillsammans och jag hade aldrig velat uppleva dom med någon annan. Hon har stöttat och hjälpt mig i alla lägen och jag är så otroligt tacksam för det. I vissa lägen är hon nästan lite läskig för att hon ibland känner mig bättre än vad jag känner mig själv haha. Hon kan ju typ läsa mina tankar och om inte annat läsa av mina känslor haha, jag loovar att hon kommer börja skratta när hon läser detta för hon vet PRECIS vad jag menar ;)

Jag hade aldrig klarat mig utan henne, hon är min andra halva och även världens bästa vän. Älskar dig floppis, DU ÄR BÄST!! 

//Silvia 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas