josefinesilvia

JULHELG

Heeej och God Jul på er! Varken jag eller Silvia har haft tiden att blogga nu under julafton och juldagen. Jag har umgåtts massor med familjen och det vet jag att hon också har gjort! 

Igår var alla syskonen här och såklart deras respektive och alla barnen, jag har fått massa fina prestenter. Är jätteglad över allting men jag och Silvia tänkte nog att vi skulle göra ett inlägg med våra julklappar. Tycker inte om det för att det känns som man skryter, men dock brukar det uppskattas. Men jag vet inte.

Idag var jag först ute och gick med familjen i det otroligt fina vädret! Bara snön som fattas, fast nu kvittar det nästan när Julafton är över..

Sen gick vi hem och fikade, kollade på en mysig film och åt. Nu ikväll somnade jag men vaknade till runt nio igen och kollade på en suuuperbra film med familjen! Åh den var så mysig verkligen. Nu börjar klockan dock springa iväg och jag ska upp tidigt imorgon för att åka in till stan och sedan vidare mot Lessebo för att kolla på Julcupen så det blir en lång dag!

Godnatt, hoppas att allihopa har haft en super bra jul!

Haha en söt liten bild från igår, synd att Alva saknas på bilden bara!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas