josefinesilvia

GOTHIA CUP 2014

IMG_4091

IMG_4092

IMG_4093

Oj oj oj vilken vecka jag har haft! Jag har absolut haft den bästa veckan på så otroligt länge. Världens bästa människor, världens bästa lag, världens bästa sport och sveriges bästa stad! 

Vet knappt vart jag ska börja ens, vi har tillsammans skapat minnen för livet och jag har träffat människor ifrån hela världen. Samtidigt har jag gjort det jag älskar mest, att spela fotboll med världens bästa tjejer. Vi lyckades komma till kvartsfinal i B-slutspel där vi förlorade mot dom som vann allting senare i veckan. Så jaa, vi är väldigt nöjda med det. Detta var även första året vi var med, och jag hoppas vi kommer vara med många gånger till. När vi inte spelat fotboll har vi varit en heeel del på Liseberg! Nästan varje gång vi fick ledig tid åkte vi dit. Vi träffade massa härliga människor på stan, på spårvagnar eller bussar eller vid hållplatser och vi kom snabbt fram till att Tyskarna var våra favoriter!! Såå härliga. Killarna från England var också superroliga. Och alla danska och isländska tjejer som var superhärliga<33 

Kom iallafall hem igår, och är helt slut i kroppen haha. Men det är ju förståeligt, idag är det bara att packa upp all packning ifrån gothia sen tvätta och ladda om för att packa igen ;-) För på tisdag lämnar jag Sverige och det ser jag fram emot såååå mycket!! 

 

//Silvia

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas