josefinesilvia

2014-06-30

PicMonkey CollagePicMonkey CollagedddPicMonkey CollageeeePicMonkey Collagddddde

Hejsan! Förlåt igen för att ingen har bloggat på ett tag men nu ska vi ta tag i det ;) Vi har båda haft ganska fullt upp.

Jag har iallafall tillbringat en större del med Josefine och Alva. I onsdags var vi ett gäng hemma hos Alva och hade en riktig myskväll. Sov där och dagen efter det så stannade jag hemma med Alva hela dagen och det ösregnade och blixtrade så vi var bara hemma och tände en massa ljus och bara myste. Senare på kvällen kom min mamma och hämtade oss två, då drog vi hem till mig och sov här. 

På morgonen sen gjorde vi iordning oss och åkte till Hovmantorp för att det var karneval där. Fatima och Julia var också med oss :) Det var jättekul iallafall. Lite senare så åkte Fatima och Alva hem men jag hängde med Julia för att va med henne och senare på kvällen/natten var jag med massor utav andra härliga kompisar. Så dessa dagar kan vi ju kortfatta med att dom har varit grymt bra! Önskar bara att vädret vore lite bättre men jaja.. :) 

Min syster kom även hem ifrån Bråvalla igår och man var ju inte lite avis när hon visade alla bilder och videos :/ Åh haha..Nu ska iallafalll kolla på Greys och lite senare ska hela familjen åka till Korrö för att äta, mysmys :D 

 

//Silvia

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas