josefinesilvia

Q&A - SILVIA SVARAR

Vi har fått lite kommentarer som jag (Silvia) tänkte svara på nu! 

 

Vilken gymnasielinje ska ni gå på? 

Vi är båda lite osäkra fortfarande. Men jag är relativt säker på att det blir Ekonomi och Josefine tror Handel&Administration.  

Hej! Jag ska snart till sthlm med min familj och jag läste här att du Silvia hade varit där ganska nyligen och jag undrar om du har några bra tips på shopping och resturangställen för en bra slant! Tack på förhand. 

Hej! Vad roligt. Denna gången när jag var i Stockholm så var jag inte ens inne i gallrian. Jag gillar inte riktigt den, jag tycker att när man är i storstäder så ska man passa på att gå in i affärer som inte finns nära hemma. Jag shoppade mycket på söder och det fanns väldigt mycket olika affärer och det finns mycket jättefina second hand affärer där dom har lite blandat med märkeskläder och sånt. Så jag skulle väl bara säga att gå in i småbutiker, det finns verkligen mer än vad man tror. :) 

En superbra resturang som verkligen är dögott och samtidigt är billigt är Vapiano! Där åt vi en kväll och det är typ öppet till 00.00 varje dag haha.

Hejhej! Tycker om er blogg riktigt mycket. Jag tycker mycket om att läsa om mode och jag tycker om eran stil väldigt mycket, vill gärna se mer utav det! Vill inte styra och ställa men bara ett önskemål. Kram!

Ååh hej sötis!! Vad roligt. Det är så himla kul när ni ger oss förslag på vad ni vill se mer utav, givetvis ska vi kunna fixa det!! Kram

Hejsan. Kanske är en personlig fråga men jag har läst eran blogg under lång tid och jag finner det lite konstigt att du ofta skriver om att du är med så olika vänner hela tiden och då undrar jag är verkligen Josefine din närmaste? no hate

Hejsvejs, haha detta var en lite konstig fråga. Jag vill inte på något sätt favorisera mina vänner för jag har många vänner jag älskar så himla mycket. Jag skriver mycket om att jag är med andra vänner för att jag är väldigt ofta med mina tjejer som jag spelar fotboll med under vardagar. Trots att Josefine är min bästa vän betyder det ju inte att jag måste skriva om just henne hela tiden och jag är inte så mycket med henne på vardagar eftersom vi inte hinner. För att svara på din fråga skulle jag väl säga att jag har väldigt många nära vänner och tänker inte precis skriva någon som är närmare än någon annan. Jag är super tacksam för jag har absolut dom bästa vännerna någonsin. Ni vet vilka ni är och ni är världsbäst!!

Jag har några frågor till er som lyder: 1. Hur ofta tränar ni? 2. Var tränar ni? 3. Favoritaffär? 4. Favoritlåt just nu? 5. Har ni pojkvänner? 6. Favoritmärke(både smink och kläder) 7. Favoritparfym? 

Kul att du undrar så mycket :) 1. Jag tränar ungefär 3 gånger i veckan. Men efter denna veckan ska jag få mitt gymkort och då kommer det bli betydligt mer. Nu kan jag ju bara svara för mig själv men Josefine tränar ungefär likadant. 2 Jag tränar fotboll och Josefine gymnastik och cheerleading. 3. Kan inte ens säga min favoritaffär för har såå många. 4. Min favoritlåt just nu är nog Outside med Calvin Harris. 5. Jag har inte pojkvän iallafall :) 6. Mitt favoritmärke i kläder är nog Gant, Tommy Hilfiger eller nått sånt. I smink är det Mac. 

7. Justin Biebers The Key haha!! Älskar den<3

Kan ni inte göra hissar&dissar? De hade varit så kul! Ni kan liksom dissa och hissa allt från kläder och smink och allmänheten osv! Kram

Vad kul att du kommer med förslag. Givetvis kan vi göra det! Kram

Ni har så grymt fina kläder! Skulle ni kunna visa era favoritplagg i ett inlägg?

Vad gullig du är! Det kan vi nog fixa. 

Det var svaren på alla kommentarer. Det är så kul när ni kommenterar saker för att bloggen ska bli roligare! Så tveka aldrig på att kommentera ifall ni har någon fråga. Vi ska försöka svara på allt såfort vi hinner.

Puss//Silvia

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas