josefinesilvia

VÄLDIGT DEPP

Och så var det måndag igen. Idag har jag iallafall varit i skolan för första gången på nästan en vecka, har verkligen haft den drygaste och sämsta dagen på länge.

Vädret gör mig så stört deprimerad och allt PLUGG?? behöver vi inte ens prata om. Jag vet inte ens om jag kommer klara av veckorna tills jullovet om jag ska vara ärlig, så mycket är det. Det sjuka är att jag inte ens överdriver. Jag har aldrig NÅGONSIN varit med om såhär mycket prov och inlämningar på så kort tid.

Men vad ska man göra :-) Bara att kämpa på. Fick iallafall en tyskaredovisning avbockat av alla saker jag måste göra, skönt! Idag har jag verkligen inte rört en bok eller öppnat ett dokument. Har varit på så sämst humör och får helt enkelt ta igen allting imorgon, för detta har verkligen inte varit min dag. Usch, det enda som gör mig motiverad är att dagarna blir färre tills Julcupen drar igång och mitt absoluta FAVORITGÄNG börjar bo i Sporthallen igen. Mitt fina lag, tycker om dom sååå jävla mycket<3 Alltså vi. <3

Givetvis längtar jag även till julafton&nyår!!! Och mitt mongo till syster fyller även 18. Mina kusiner kommer också på besök, så ja. Visst har jag asroliga saker framför mig. Men det är bara så jävla svårt att kunna tänka på det när man är mitt i depp-tiden med äckelväder och så mycket plugg. 

Nu ska jag dock sluta deppa och avsluta innan detta blir alldeles för långt. Funderar på att bara gå och lägga mig, sovmorgon imorgon känns braa. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas