josefinesilvia

MIN VECKA

wow

Heeej! Skäms över att jag eller Silvia inte har bloggat på väldigt länge men för mig har det varit fullt upp hela veckan! Förra torsdag-fredag var jag sjuk och orkade knappt starta datorn. Men på lördagen åkte jag till boda borg med Jacob, Emilé och Darko. Haha vi hade det jättekul och avslutade med att äta på Donken. På kvällen var vi ett helt gäng hemma hos Klas! På söndagen kollade jag på innebandy och tränade.

I Måndags följde Alva med mig hem efter skolan en stund innan jag tog bussen in till Växjö för att träna, det var såå kul och kom hem sent och var helt slut.

I Tisdags var det skolfoto och sådär, det var faktiskt en himla bra skoldag! På kvällen var jag sååå trött när jag kom hem från träningen eftersom att jag är ledare för ett gäng söta tjejer precis innan jag själv tränar. 

I Onsdags åkte jag och Silvia in till stan, vi fikade och tittade runt i affärer! När jag kom hem koncentrerade jag mig på att packa med allting jag skulle ha med till skolan. Vilket var typ 247 olika väskor kändes det som. 

Igår var det en chill dag i skolan, vi röstade i skolvalet och hade abolut ingen jobbig lektion. Efter skolan följde jag och Nellie med Lina hem, vi åt lite och sådär innan vi åkte tillbaka till skolan. Där träffades hela klassen och lagade tacos, lekte massa i innergården, var ute och gick, spelade tv spel, tittate på film,  körde "pandoras ask" och massa annat liknande! Haha det var ju tänkt att vi skulle sova men det blev inte många minuters sömn.

Imorse var vi ute från skolan runt 7 tiden, haha herregud. Då åkte jag Nellie och Lina hem till Lina och sov. När vi vaknade åt vi pannkakor och bara slappade framför OTH! När jag kom hem duschade jag och sådär. Hela kvällen nu har jag bara packat! Jag åker till Sthlm om sisådär 5-6 timmar så nu måste jag sova! Tur att jag kan sova på vägen upp dit med. 

Världens längsta och tråkigaste inlägg så cred till er som läste allt! Men ja, som ni förstår är jag sjukt trött och ser kanppt inte vad jag skriver. 

// Josefine

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas