josefinesilvia

goooodmorgon

Godmorgon vänner, nu har vi precis tryck i oss en feeet hotellfrukost och ska ner på stan och shoppa lite och luncha. Sen ska vi tillbaks till hotellet för att fixa oss tills ikväll.

Vi hörs senare, pussar!! / J&S

 

stockholm

Nu befinner vi oss i huvudstaden tillsammans äntligeen!! Dessa dagar har vi längtat efter<3 

Idag kom vi fram vid 9 tiden till vårt hotell och då traskade vi bara runt och så åt vi på Hard Rock och tillbaks till hotellet igen. Imorgon tänkte vi försöka hinna med att bada lite innan vi går ner på stan och sen på kvällen är det äntligen dags för A L E S S O. Oj oj oj ojjjjj vad taggade vi båda två är. Helt gaaalet :) Dock så är jag sjuk och kämpar för att hålla rösten vid liv haha, är så hes så det är inte lätt att höra vad som kommer ur min mun. Men nu jag druckit en kopp te så hoppas det gör någon nytta eftersom jag hatar det mer än allt. Nu ska jag somna gott i mitt och jossans egna hotellrum i vår gigantiska säng, inget slår att somna med sin favorit. Pussaaarrrr //J&S

SPEX

Nu har jag precis haft spexfoto som gick mycket bättre än vad vi alla trodde haha:) Jag och Hanny var lite oroliga över hur vi skulle få ihop våra kläder men vi lyckades bra tycker jag allt! 

Idag är det måndag och det är lika drygt som alltid, träning ikväll sen ska jag plugga. Inget speciellt alltså, förresten vill ni veta vad jag köpte eller något sånt att jag ska skriva om usa resan så får ni komentera. Puss o hej//Silvia

THROWBACK

En liten throwback till den bästa kvällen i mitt liv. 7 Juni 2014

Saknar min favorit så otroligt mycket, men snart ses vi. 

// S 

 

hollywood - walk of fame

Lite oredigerade bilder ifrån när vi var i hollywood och även walk of fame. Walk of fame är verkligen något jag sett fram emot heela reasn haha men det var faktiskt inte alls som jag hade föreställt mig, har inget negativt att säga om det så utan bara att jag hade föreställt mig det väldigt annorlunda! Men det var kuuul, och jag kunde inte riktigt shoppa heller för det enda jag kunde fokusera på var stjärnorna och vilka namn som stod på ;-) Haha jag typ missade varenda affär för kollade ner i marken typ. 

Iallafall så var det definitivt riktigt roligt! Allt är fantastiskt här, en jobbig sak är att vädret växlar så OTROLIGT mycket, ena sekunden är det klarblått och 25 grader och man lökar sönder i solen och andra sekunden är det fullt med moln. Det är inte kallt direkt men det blir ju kyligare. Har dock gått barbent alla dagar utom 1 så ska väl inte klaga.

Det andra dåliga är att mitt immunförsvar är det sämsta i världshistorien och att jag typ är sjuk + att jag går på medicin som ger mig sjuka humörsvängningar och typ 3534534 hormoner så jag gråter typ hela tiden för ingenting och det är så sjukt jobbigt haha.. :-))))

Nu har det dock varit lite sämre väder 2 dagar irad men imorgon vänder det igeeen och så ska det vara fint hela veckan sen:)) SÅ SKÖNT, vi har även varit i Santa Monica och massor utav olika stränder och jag skaaaa försöka blogga om det också!! Hade varit bra om jag kunde försökt göra tidsinställda och det ska jag försöka hinna med. 

Imorgon ska vi iallafall till Universal Studios och det är andra höjdpunkten!! Längtar SÅÅ!! 

//S

 

 

 

måndag

Läget hemma hos mig atm

Heej! Jag kom hem imorse efter en lång bilresa på 18 h. Gick och la mig på en gång och vaknade igen runt 12. Har hunnit ätit lite lunch och börjat packa upp lite smått. Nu sitter jag och kollar på hockey med pappa. Hoppas innerligt att Lakers vinner denna matchen nu och går till final!

Ikväll ska vi äta taco och mysa, sen är det såklart Parneviks och så börjar Ex on the beach sverige också! Det låter som ett perfekt avslut på lovet tycker jag.

//J

4 april

Mina senaste dagar i 6 bilder

Heej! Tänkte att det kanske var på tiden att göra ett litet inlägg och visa att jag lever! Jag är somsagt uppe i Luleå (Egentligen lappträsk utanför Kalix). Och imorgon åker vi hemåt igen, veckan har gått sååå otroligt snabbt. Har hunnit hälsa på lite släkt och även varit ute massa. 

Om ett tag kommer mina kusiner hit så ska vi ut och köra skoter tillsammans, känns så hemskt att det är sista kvällen och att vi måste åka hem.

//J

Upp