josefinesilvia

hollywood - walk of fame

Lite oredigerade bilder ifrån när vi var i hollywood och även walk of fame. Walk of fame är verkligen något jag sett fram emot heela reasn haha men det var faktiskt inte alls som jag hade föreställt mig, har inget negativt att säga om det så utan bara att jag hade föreställt mig det väldigt annorlunda! Men det var kuuul, och jag kunde inte riktigt shoppa heller för det enda jag kunde fokusera på var stjärnorna och vilka namn som stod på ;-) Haha jag typ missade varenda affär för kollade ner i marken typ. 

Iallafall så var det definitivt riktigt roligt! Allt är fantastiskt här, en jobbig sak är att vädret växlar så OTROLIGT mycket, ena sekunden är det klarblått och 25 grader och man lökar sönder i solen och andra sekunden är det fullt med moln. Det är inte kallt direkt men det blir ju kyligare. Har dock gått barbent alla dagar utom 1 så ska väl inte klaga.

Det andra dåliga är att mitt immunförsvar är det sämsta i världshistorien och att jag typ är sjuk + att jag går på medicin som ger mig sjuka humörsvängningar och typ 3534534 hormoner så jag gråter typ hela tiden för ingenting och det är så sjukt jobbigt haha.. :-))))

Nu har det dock varit lite sämre väder 2 dagar irad men imorgon vänder det igeeen och så ska det vara fint hela veckan sen:)) SÅ SKÖNT, vi har även varit i Santa Monica och massor utav olika stränder och jag skaaaa försöka blogga om det också!! Hade varit bra om jag kunde försökt göra tidsinställda och det ska jag försöka hinna med. 

Imorgon ska vi iallafall till Universal Studios och det är andra höjdpunkten!! Längtar SÅÅ!! 

//S

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas