josefinesilvia

26 februari

Heeej! Nuuuu är förhoppningsvis jag och Silvia back on track. Här ovan ser ni ett gäng bilder från senaste tiden, idag bjöds det på sol vilket som var sååå så härligt!

Kom nyss hem från mitt utvecklingssamtal, facetimar med Silvia nu och ska snart plugga lite och duscha. Så skönt med helg imon.

Tänkte fixa lite inlägg till bloggen imorgon typ för om jag känner oss rätt kommer vi tyvärr inte orka blogga så mycket i helgen// Josefine

WHEN THE BEAT DROPS SO DOES OUR PROBLEMS

 

Jag tror vi har glömt berätta att vi har bokat biljetter till Alessos konsert i globen i vår!! Idag är det 58 dagar kvar, SÅÅÅ kul ska det bli verkligen. En liten weekend i Stockholm med sin bästa vän, kan det bli bättre?! Svar NEJ 

 

TILLBAKA

Haaallåååhej!! Nu var det ett väldigt bra tag sen men nu har vi båda bestämt oss för att ta tag i bloggen. Så denna gången hoppas jag att det håller! Mycket har hänt sedan sist, vi har hunnit med ett sportlov som var väldigt behövligt och jag utnyttjade det till max. Spelade en veterancup med laget som vi vann, var med mina fina vänner och firade Alva som fyllde 16. I slutet av sportlovet åkte jag och Jossan en sväng till Malmö för att spendera dagen på Emporia, riktigt kul hade vi iallafall!! Väldigt mycket skratt så att säga:) 

Idag är det onsdag och inget särskillt har hänt förutom att jag stannade kvar i flera timmar efter skolan med ammi och min lilla grupp och bakade haha lite drygt men vi hade kul ändåå!! Sen gick jag hem till Alva en stund och nu är jag hemma och ska ut och springa en runda.

Puss o hej //Silvia

Heej!
Inte bloggat på ett tag nu som ni märkt... Vi är båda ganska sega nu för tiden och trötta på skolan och vädret. Jag är påväg in till stan med Alva nu iaf. Vi ska först till Grand en snabbis sen kolla på cup.
//Josefine

Upp