josefinesilvia

GRÃ…TT, TRIST OCH TRÃ…KIGT

Två egopiczzzz eftersom jag verkligen är i brist på bilder. Sorry för det :-) 

Oj, alla inlägg börjar verkligen med att be om ursäkt haha men det är så svårt att hitta motivationen till att blogga när varken mina dagar eller Jossans är speciellt roliga. Dem ser i stort sätt likadana ut varje dag. Om jag inte pluggar, så är försöker jag träffa mina kompisar och gör jag inte det så tränar jag(typ) och om jag inte tränar så ligger jag hemma och gråter till Grey's. Såå, ja. Lite svårt att veta vad man ska skriva. 

Idag är det iallafall onsdag för er som inte visste det och den kunde inte börjat sämre, försov mig och har på mig en stickad tröja som kliar ihjäl. Fattar verkligen inte vad jag tänker med ibland när man väljer kläder</3 Är så trött så jag skulle kunna somna nu på direkten.. 

Men jag ska träffa Linn efter skolan så det blir väl som lite plåster på såren:) Och jag har förövrigt också fått en ny skoldator eftersom min förra gick sönder och denna är 100 gånger bättre!! Så det är ju något positivt ifall ni ville veta haha.

Nu har jag iallafall uppdaterat liiite, och det är väl bättre än inget i guess. Så vi hörs när jag har lite mer intressant att berätta

Puss/S

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas