josefinesilvia

HELGEN

Två pics från igår

Heej! Inte hunnit blogga i helgen, men i fredags var jag hemma en snabbis efter skolan och åt. Fotade även med Jacob lite men alla bilderna blev så otroligt kassa. Sen åkte jag in till stan med Pontus och vi mötte upp Alma. Vi var lite på stan tills mina föräldrar hämtade oss och vi åkte till Grand en sväng. Det var egentligen bara jag som hade lite saker att fixa fast dom följde med :) Sen gick vi i världens snökaos till Fortnox för lite innebandy. Avrundade med donken innan vi åkte hemåt.

Igår åkte jag till Kosta på kvällen för Iva hade sin 18års middag/fest. Så snällt av henne att bjuda mig med! (Det är Silvias syster för er som inte vet.) Vi åt massa god mat, pratade en hel del och dansade. Sen gick strömmen. Haha men dock bara i 20min så det gjorde ingen större skada. Det slutade iaf med att allihopa var tvungna att sova där!

Idag hämtade pappa mig då jag sov lite för länge och missade bussen.. Sen åkte jag direkt på ledarträff, vi hade först ett danspass sen efter det åt vi (världens godaste)  och pratade om den nya terminen!  Nu ikväll har jag absolut inte gjort någonting mer än att duscha! Och nu tänkte jag sova. Inte alls taggad för en skolvecka.. men vad ska man göra.

//J

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas