josefinesilvia

2015-01-06

Bilder från igår.

Hej på er! Igår hade vi verkligen en väldigt konstruktiv dag om man ska säga så hehe. Jag sov hos Jossan i söndags och vi var med Axel och Anton hela kvällen och kollade på film. Vi kom hem vid 3 tiden och då somnade vi direkt, och på morgonen så drog vi spontant hem till mig för att gymma lite på hotellet med Nellie. Efter det badade vi och va hotellets spa ett bra tag. Så mysigt och skönt! 

När vi var färdiga där åkte vi ännu lite spontant hem till Stoffe för att spendera kvällen och natten där med alla andra fina kompisar. Kvällen blev riktigt lyckad och jag har ju dom finaste vännerna!! Så grymma.Det blev inte många timmars sömn för min del så jag var rätt slut när jag kom hem. Har verkligen inte gjort något annat än att bara slappa idag. Helt sjukt att skolan börjar snart. Jag har redan ångest, usch. Men början på detta året har verkligen varit grymt, mycket som har hänt på kort tid och det är ju det bästa som finns. 

Läste även mitt horoskop som Jossan gjorde,jag kände typ att allt redan passade in haha.Hoppas att fortsättningen också gör det :) Så läskigt men askul att läsa!! 

//Silvia

HOROSKOP

 

Var inne på en blogg där tjejen hade lagt upp sitt horoskop för 2015 och tänkte att det kanske skulle vara lite roligt att göra! Så detta är mitt, kan bli kul och läsa senare för att se om något stämmer! Jag är nämligen sån som tror på sånt här.. haha. 

Tvillingarna

2015 överblick: 2015 kan bli ett av dina favoritår, kära Tvilling. Det blir ett år fullt av nya människor, resor och många Tvillingar får chansen att lägga tid på ett favoritprojekt. Tvillingarna är zodiakens skribent och informatör, och det här året blir det här din huvudsyssla. Samtidigt kan du äntligen slå av på det hårda arbetstempo du hållit under en lång tid nu, känner dig starkare och lugnare i dig själv och vet hur du ska få saker gjorda. Årets orosmoln ligger över partnerskap, samarbeten kan bli svåra och för Tvillingar i romantiska relationer kan en hel del utmaningar dyka upp. Under hösten hittar du hem, och kanske kan det här hjälpa dig att med lugn och ro reda ut dina relationer till huvudpersonerna i ditt liv.

Kärlek & Sex: Att flirta är årets melodi, och du har inga svårigheter att lägga tid på denna hobby, och sötnosar dyker upp lite överallt nu. Det som blir desto svårare är att hitta inom dig vad du vill ha ut av en romantisk relation, och många Tvillingar kan få lite huvudvärk av vad en romantisk partner vill eller inte vill. Det är svårt för dig att hitta rytmen med någon annan och kombinera dina behov med hens, och du får verkligen jobba på dina kompromiss-skills nu. Det blir ett tufft jobb, men tack vare ditt överflöd av charm är det inte svårt att hålla andra nära.

Jobb & Skola: Du är van vid att jobba hårt, att ta i och verkligen kämpa för att hinna med både jobb, träning och fritid. Det här har varit en trasslig härva för dig under de senaste åren, men nu börjar saker äntligen reda ut sig, få tydliga konturer och blir hanterligt även för en rastlös Tvilling. Dina framtidsutsikter ser fortsatt lysande ut, och andra börjar vänja sig vid att du imponerar gång på gång på jobbet och i skolan. Ditt nytänkande i kombination med din effektivitet och kreativitet bäddar för framgång och strålande resultat på alla håll.

Resor, flytt & förändringar: Under hösten flyttar många Tvillingar, hittar ett nytt hem, flyttar ihop med någon eller kanske rent mentalt bara finner ro i det som är hem för dig. Relationer till föräldrar stärks också nu och blir lättare och roligare att hantera. Det blir en hel del resor under våren och sommaren, de flesta till närliggande platser och du verkar packa en väska mest hela tiden så fort du väl befinner dig hemma. Det här bidrar också till att du under hösten mer och mer väljer att spendera tid hemma. Många resor verkar involvera dina syskon, och ni kommer varandra närmare och närmare detta år.

Vänskap & äventyr: Våren och sommaren blir intensiva kontaktknytande månader där du lär känna människor som kan förändra ditt liv och din framtid. Många gånger är det den du tror att du har minst gemensamt med som med tiden blir din närmsta vän, och du kan bli rejält överraskad av både andra och dig själv. Vänner dyker också upp under alla de resor och utflykter du ger dig ut på, och även de gånger när du planerar att göra saker helt på egen hand drar du andra till dig med din charm och ditt snabba intellekt. Det blir inte många ensamma stunder detta år.

Mest romantiska perioder: Mitten av april till slutet av maj, början av juni och slutet av augusti blir ljumt och behagligt romantiska. Det slår gnistor om slutet av november och början av december. 

Här kan ni läsa alla horoskop!

//Josefine

HELDAG MED PÄRLORNA

Dessa pärlor förgyllde min dag igår. Vi var på stan hela dagen och avslutade det med att gå på bio och äta finmiddag på Sit&Go som vanligt. Hur gott som helst och så mysigt. 

Vi kollade på Micke&Veronica som var bättre än förväntat haha, en riktigt rolig film faktiskt. Nu sitter Nellie hos mig och vi får se vad vi ska göra idag. Ikväll ska vi och Hanny iväg och gymma och träna lite! Finaste tjejerna. 

BACK ON TRACK

Oj oj oj vad det har ekat tomt här under hela jullovet. Säger som Jossan och jag ber verkligen om ursäkt! Men jag får ju helt enkelt skylla på att det har varit fullt upp, som alltid. För jag ljuger ju inte när jag säger så :-) Julafton var grymt, julcupen var grym, nyår var grymt. Eller ja, inte överdrivet grymt. Men det var bra, och jag hade kul. Och jag älskar mina vänner. Och jag älskar fotboll. Och jag älskar mitt lag. 

2015 nu då. Jävlar vad 2014 gick snabbt, och jag funderar på att göra en årsresume eller så men vet inte riktigt om det är för sent för det nu? Nej? Eller? Det är ju i varje fall kul att läsa om tycker jag. Det kan vi säkert fixa! Jag och Jossan har ju i stort sätt tillbringat hela året tillsammans så vi behöver nog inte göra en var. Annars då? Jodå, jag mår väl helt okej. Inte asbra och inte asdåligt. Bra, helt okej. Jag brukar ju annars vara så överdriven i allt, hur jag känner och i det mesta med men känner att jag skippar det nu. Kortfattat vad jag tycker om 2014? Likadant där, det har inte varit ett assupermegasvinhelvetesGRYMT år. Men inte det sämsta heller. Jag har haft dagar och nätter då jag älskar allt och jag har haft dagar då jag hatat allt och alla och mest mig själv. Håkan Hellström har varit med mig hela året, han blev en del av mitt liv detta året. Och han tycker jag om, nej han älskar jag. Jag har varit kär och lycklig och livet har känts som om det inte kan bli bättre, och så har jag varit olyckligt kär och gråtit väldigt mycket. Men, det är väl inget fel med det. Jag är ändå nöjd. Men det finns vissa saker jag ångrar och vissa saker jag önskar att jag gjort. Men så blir det ju faktiskt nästan alltid. Jag är egentligen inte den typen som gillar att ha höga förväntningar. För höga förväntningar leder nästan alltid till besvikelse. Jag brukar alltid vara beredd på det värsta, men jag vill inte det nu längre. Jag vill liksom våga tro och hoppas och SE TILL (eftersom jag själv styr över hur mitt år kommer se ut) att 2015 kommer bli ett jävla kickass asbra år. Jag hoppas verkligen det, jag ska göra detta året till något storslaget. Eller ja, storslaget behöver det väl inte va. Men ett jävligt bra år, jag vet ju redan nu att jag kommer vara med om massvis med saker. Jag kommer byta skola, få tillbringa en ny sommar, åka till USA för andra gången, och sen överraskningar längs med det. 

Någonting som jag verkligen har lärt mig från 2014 är att SLUTA BRY MIG OM DOM SOM INTE BRYR SIG OM MIG (!!) Inte gråta över idioter,vara glad och INTE ÖVERTÄNKA. Köra på magkänslan och göra allt jag vill och det jag känner för. Inte bry mig om vad någon annan säger. Eller gör. Eller tycker. Om mig eller något annat, Inte se kärlek som ngt dåligt, för det är det ju i grund och botten inte. 

Nae hörrni, 2015 ska bli mitt år. Mitt och Jossans.

 

//S 

 

2 januari tvåtusenfemton

Heej! Nu har det hunnit bli nytt år och allt, bloggen ekar tomt och det ber jag om ursäkt för. Jag är faktiskt mycket nöjd med min nyårsafton. Jag, Alma och Silvia åt och fixade oss hemma hos mig. Mestadels av kvällen var vi hos Klas, haha i början var det ganska kaos men sen löste sig det! Somnade hemma hos Sandra med dom bästa sent som attan.

Igår när jag kom hem från Sandra somnade jag framför oth, sen spenderade jag kvällen framför en film med familjen!

Idag har jag tagit det otroligt lugnt, snart kommer min storasyster hit med barnen och stannar hela helgen! Så det kommer bli ännu mera mys nu bara. 

// Pussar Josefine