josefinesilvia

helt värdelösa

Jappjappjapp, vi är helt VÄRDELÖSA på att försöka hålla uppe bloggandet. Men vi har bägge haft fullt upp, flera nationella och massa andra inlämningar. Massor har hänt, haft brunch med bästa tjejerna i klassen och andra roliga saker ;-)

På torsdag och fredag har jag matteprov men efter det är jag helt färdig i högstadiet. Sååå sjukt och jag fattar det inte ens själv, nästa vecka är det avslutningsvecka och vi åker till Liseberg på klassresa på måndag och sedan har vi bara massa roliga grejer som händer hela resten av veckan. Middag på onsdag och avslutning på fredag, usch det är verkligen nära nu. Jag tycker nästan det är mer sorgligt än roligt, kommer sakna allt så stört mycket och min älskade klass<3 nej fy:(( 

Idag ska jag in till stan och fixa lite, är verkligen mycket nu!! Jag har pratat med Jossan och hon har fullspäckat schema varje dag nu tills sommarlovet, massor med studenter hon ska vara cheerleader på och jag ska ju fira min syster som tar studenten (som för övrigt är ännu mer sjukt) och lite annt som händer, så hon ska blogga när hon hinner. Tills dess får ni bara höra från mig hehe ;-) 

Puss o hej

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas