josefinesilvia

19 mars

 

Heej kära vänner! Som ni märkt har jag inte bloggat på ett tag, har inte ens startat datorn sen förra veckan. Förutom i skolan då, har helt enkelt inte haft tid.

Det är mycket som händer nu, har haft tävling, massa träningar och cheerat på lakersmatcherna! Superkul men det tär på krafterna. Dessutom har ju alla nationella prov satt igång nu med! Två är redan avklarade men det är en massa kvar. 

Jag tänker kanske ta som en liten paus från bloggen nu då jag känner att jag inte orkar, men kanske känner helt annorlunda om några dagar och bloggar massor. Men bara så ni vet hur det ligger till! Helgen är redan ganska planerad, Silvia kommer imorgon och tror vi ska hem till Klas. På Lördag är det Lakersmatch igen och efter det ska jag till syrran, sen på Söndag har jag träning hela kvällen som vanligt! Sen är det sista veckan innan lovet, massa prov men sen bär det av mot Luleå! Ska bli såå skönt att komma iväg. Inte riktigt som Silvia som åker till LA men det ska bli kul att träffa hela släkten och vara ute massa och köra skoter!! 

//J

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas