josefinesilvia

MIN FÖDELSEDAGSHELG

Nuu kommer mitt återigen lite sena inlägg hehe<3 Men iallafaaaall!! 

Min ''födelsedagshelg'' eller vad man ska säga kunde verkligen inte blivit bättre! Som jag nämde innan så hade jag reunion med tjejerna i fredags och jag blev bjuden på middag av dom. Finaste guldklimparna<3 Och vi hade verkligen en riktigt bra kväll!! Det märktes att vi inte träffats på samma sätt på något år, meen vi bestämde regelbundna träffar framöver och det känns hur bra som helst!! :-) Saknade i mitt liv har dom verkligen varit.

I Lördags kom Ammi och Jossan hit lite tidigare för att hjälpa mig hehe och vid 7-8 tiden kom resten av the gang och vi var hemma hos mig och åt middag och hade riiiiktigt roligt!! Mycketmycket skratt<3 Vet inte ens vad vi gjorde för tiden flög iväg men vi åt och gjorde massa lekar som verkligen var hur roliga som helst. Fick suuperfina presenter av alla med, Åh ingen har bättre än vänner än mig!! Mycket vacker sång fick jag även höra vid 12-slaget. Och efter 12 tiden började väl vi alla balla ur lite och blev LAGOM livrädda för minsta lilla ljud efter att min syster och Niclas bokstavligen skrämt LIVET ur oss men ja<3 det var väl mysigt på något sätt. 

Vet inte när alla började bege sig men vid 2 tiden skulle jag chansa på. Jossan, Alva och Ronja somnade jag iallafall goott med runt mig den natten. Hade nog dött om jag tvingats sova själv! 

På söndagmorgonen väckte mamma och pappa oss med sång hehe eller ja ''väckte''. Sen steg vi upp och åt lite smörgåstårta till frukost och efter det åkte dom hem och jag firade mig med en minidel av släkten eftersom att mina kusiner tyväärr hade tävling i Malmö samma helg. Men det blev bra ändåå!! 

Efter några timmar så kom Hanny och Nellie till mig och vi vandrade ut i solskenet för att köpa glass, och lite spontant bestämde vi oss då för att åka med Eddie, Oscar och Gabbe till Djupgöl med mopparna och fika :) Sagt o gjort så gjorde vi det och det blev mycket lyckat. Vissa fördelar med att bo i Kosta finns faktiskt<3 Vi hade jättekul och när vi började frysa åkte vi runt med mopparna hela kvällen. Såååå mysigt och framförallt svinkul haha. 

Tack till alla som gratulerade mig eller var med mig på min födelsedag eller ja allt tack till alla fina människor jag har runt mig dagligen<3 Är ju världens känsligaste männsika och lipade över varenda sms, haha ni är GULD värda och särskillt extra stort tack till tjejerna som var hos mig i lördags. Ni är mina levebröd allihopa!!

Förutom att jag har så satans mycket plugg så äger verkligen livet atm. SÅ-JÄVLA-SKÖNT

//S

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas