josefinesilvia

tisdag

   

Godkväll lovers, jag ligger fortfarande hemma sjuk utan ork. Fast har faktiskt städat lite idag, dock inte pluggat.. Snark. Imorgon blir det råplugg!

Har inget intressant att komma med, ligger i min soffa och lyssnar på musik och snapar med en maaasssa ljus tända. Så himla mysigt! Ska ut till familjen i tvsoffan och äta lite godis och få i mig en piggelin och hoppas på att halsen ska kännas bättre! Vi hörs imorgon, puusss/ Josefine

 

23:43

Min dag i tre bilder

Heej godingar! Jag har spenderat hela helgen och hela dagen i sängen då jag fortfarande är sjuk. Jättetråkigt, och blir hemma även imon. Men ska försöka få lite gjort imorgon då de verkligen behövs plus att jag börjar bli rastlös efter tre hela dagar framför min ipad, mobil och dator. 

Har precis kollat på paradise hotel och tänkte kolla på något avsnitt av någonting haha och sen sova! Pusss// J

10 oktober

HEEEEJ! Jossan här, tänker inte ens komma på någon bortförklaring till varför jag inte har bloggat. Har bara inte orkat helt enkelt antar jag. Tänker att jag ska snacka med Silvia om bloggen och se vad vi ska göra med den faktiskt. För så som vi har det nu funkar ju absolut inte!

På bilderna ovan ser ni lite vad jag haft för mig dom senaste veckorna. Vi har hunnit gå in i den rosa månaden- Oktober och jag tycker faktiskt att hösten hittils har varit mysig. Det har varit fint väder överlag och det ääälskar jag! 

För tillfället sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik, har precis ätit och ska snart kolla på film och mysa med min kära familj då jag är sjuk. Jättejobbigt då jag verkligen verkligen verkligen måste städa mitt rum och hitta på en massa saker. Men men får vila och hoppas på att det blir bättre snart! Puss&Kram så hörs vi förhoppningsvis snart igen.

Upp