josefinesilvia

Kategori: Tips

hjälp hjälp hjälp

 

 

Imorgon ska jag äntligen klippa och färga mitt hår hos frisören!! Har längtat efter detta otroligt länge vill jag lova haha. Mitt hår är verkligen såååå slitet, alldeles för tjockt och min utväxt blir bara hemskare. Så en förrändring är jag verkligen taggad på. Dock har jag ju VÄRLDENS beslutsångest som med allt. 

Nu till hösten vill man ju egentligen ha lite mörkare färg men jag  trivs inte alls i att ha mörkt hår :( Har ju egentligen mörkbrunt hår men nu är det ljusbrunt, dock blir risken stor att mitt hår får nyanser av orange.. Det vill  jag ju helst undvika.

Iallafall ska jag göra allt detta imorgon på morgonen och har verkligen inte bestämt mig än hehe. Jag ska prata lite med frisören, se vad hon tycker o så. Ska bli riktigt spännande att se hur detta slutar faktiskt<3

// S 

THE MAZE RUNNER

Dylan O’Brien is Thomas in The Maze Runner, now playing in cinemas. Dylan O’Brien is Thomas in The Maze Runner, now playing in cinemas. Ki Hong Lee is Minho in The Maze Runner, now playing in cinemas. Every addition to the Glade must leave their mark. #MazeRunner

Prepare yourselves. The Maze Runner hits UK cinemas tomorrow! Book your tickets now!

"Thomas vaknar upp instängd i en gigantisk labyrintHan är inte ensam och den enda chansen att ta sig ut levande är att samarbeta och pussla ihop de ledtrådar de hittar, som verkar leda till en organisation som kallas W.C.K.D."

Måste måste måste tipsa om filmen The Maze Runner! Många har säkert redan hunnit se den men jag såg den igår. Ville se den på bio men såg den hemma med familjen istället. Jag tycker verkligen att den var superbra och det kommer även komma ut en tvåa som jag längtar till redan nu. Jag tycker att den påminde om The Hunger Games och Divergent men läste faktiskt precis att The Maze Runner skrevs innan både hunger games och divergent då även den är en bok från början. 

Så om man gillar dom filmerna kommer man troligtvis tycka om denna! 

/Josefine

BATISTE TORRSCHAMPO

'

Som alla säkert vet så är det inte bra att duscha sitt hår varje dag, vilket jag har gjort väldigt länge! På senaste tiden har jag försökt att hålla mig till åtminstone varannan dag för jag märker hur slitet mitt hår börjar bli. Så jag har börjat använda endel torrschampo! Märjet batiste har jag själv tetstat (blush och original) och dom är superbra. Jag har haft något från ett annat märke men det var inte alls samma effekt Tyvärr har båda mina flaskor tagit slut nu så jag måste inhandla mig ett nytt i veckan! Det finns att köpa i stort sett överallt. 

TIPS TIPS TIPS så slipper ni tvätta håret varje dag utan att det känns äckligt! 

HÄR kan ni beställa det 

//Josefine

THE NIGHTS

Min kära vän Matilda tipsade mig om denna låten för några dagar sen och älskar henne för det! Har redan fått total dille på den och jag tycker den är riktigt bra. Tänker bara på sommar när jag hör den!! Åh nu tänkte jag iallafall vara lika snäll som Matilda var mot mig och tipsa den för alla er! Dock har den inte släppts på Spotify än, men man får lyssna på youtube sålänge.
// Silvia

FILMTIPS - ENDLESS LOVE

tipsendlesslove

Endless Love

Måste måste måste tipsa er om denna filmen! Jag ville så gärna se den när jag var i Grekland men det gick inte av någon anledning så när vi var påväg hem från Oslo förra veckan tittade Alva och jag på denna i bilen! Den var såå himla bra! Om man tycker om t.ex Dear John, The lucky one,The last song, Safe Haven, The Vow och alla dom där så lär man älska denna också! 

//Josefine 

VI TIPSAR - ONE TREE HILL

En serie som troligtvis många utav er redan kollat in, men till er som av någon dum anledning inte gjort det vill vi tipsa om denna serien, One tree hill. 

Detta är en serie som vi båda älskar över aaallt annat! Vi har kollat på varenda säsong flera gånger men vi har för skojs skull börjat kolla om på allting nu. Första säsongen började sändas redan 2003, så den är ganska gammal. Men den sista säsongen kom ut för bara något år sedan. Det finns totalt 9 säsonger.

Detta är en amerikansk ungdomsserie men utan tvekan tidernas bästa! Serien är full utav kärlek, musik, drama, glädje och massvis med andra saker! Vi två är verkligen oth - nördar båda två och vi har bestämt att innan vi dör ska vi besöka Tree Hill! Så om ni inte kollat in serien innan så gör det nununu! Den finns på både swefilmer och dreamfilm :) 

 

 

Upp